Over ons

 Matcha Moment werd in Augustus 2020 opgericht door mezelf, Naomi. Ik ben al reeds jaren een fan en start elke dag dan ook met een kom Matcha. Over de jaren heen, heb ik veel verschillende merken geprobeerd maar nooit echt mijn match gevonden. Zo begon het idee te groeien om zelf een merk op te starten.

 

Vanaf het begin, wist ik dat KWALITEIT centraal zou staan bij alles wat ik deed. Mijn zoektocht begon bij verschillende leveranciers in JAPAN, zoekend naar de hoogst beschikbare kwaliteit. Van het ene kwam het andere en Matcha Moment was geboren, met BIOLOGISCHE matcha van de beste kwaliteit, rechtstreeks uit Japan.

Ik wilde graag een volledig pakket aanbieden, maar tegelijkertijd ook UNIEK en zo lokaal mogelijk zijn. Ik nam contact op met Sofie van SOGO keramiek voor een samenwerking en al snel kwamen onze unieke kommen tot stand. Ze worden speciaal op maat gemaakt voor Matcha Moment en zijn enkel bij ons te verkrijgen. Ik hecht enorm veel waarde aan kwaliteit en wil daarom ook enkel het beste aanbieden voor de beste klanten!

Bedankt voor al jullie steun!

Ik kijk ernaar uit om jouw Matcha Moment te bewonderen.
 
ONZE MISSIE

Vandaag de dag, raken we nogal snel verstrikt in de dagelijkse rush waar jij en ik in leven. We vergeten te pauzeren en onszelf rust te geven. Rust wordt gezien als een luxe en niet meer als een basisbehoefte. Dat is waar wij verandering in willen brengen. Wij geloven dat iedereen baat heeft bij regelmatig op de pauzeknop te drukken en een eigen Matcha Moment te creëren.
 
Dus als je ons vraagt wat onze missie is? Eenvoudigweg een kwalitatief Matcha Moment bezorgen aan ieder van jullie.

Geniet ervan!